L’atur es manté estable a la Garrotxa el mes de setembre mentre que a Olot baixa un 1%

L’Atur es manté a la Garrotxa el mes de setembre. Després de l’augment del 2% de l’agost, que va aturar una davallada de sis mesos, l’atur aquest setembre ha tancat amb dues persones menys inscrites al registre de desocupats. Per tant, la dada d’aturats és de 2.787 persones. Tot i així si es compara amb el setembre del 2014, questa xifra és un 13% inferior, cosa que suposa que hi ha 422 persones menys inscrites que en el mateix mes de l’any passat. A Olot l’atur sí que s’ha reduït una mica al setembre, ho ha fet un 1%, amb 20 persones registrades menys.

Notícies relacionades:
L’atur augmenta un 2% a l’agost però es manté per sota de les dades registrades el mes de maig a la Garrotxa
L’atur disminueix per sisè mes consecutiu a la Garrotxa situant-se als 2.732 aturats registrats
L’atur disminueix per cinquè mes consecutiu assolint la xifra més baixa a la Garrotxa des del gener del 2009
L’atur segueix disminuint a la Garrotxa i ara hi ha 2.879 desocupats registrats al maig

x