CCOO alerta de l’augment de la sinistralitat laboral i reclama més control públic arran de la mort d’un treballador a la Garrotxa

CCOO ha lamentat la mort del treballador de l’empresa Mecàniques Hober d’Olot divendres, quan realitzava tasques de reparació de maquinària a l’empresa Cales de Llierca d’Argelaguer. CCOO de Catalunya i la Federació d’Indústria de CCOO de les Comarques Gironines va voler expressar ahir el condol a la família i companys del treballador, veí de la Vall d’en Bas. El sindicat ha demanat a l’administració celeritat en la investigació per aclarir les causes de l’accident.
També ha volgut alertar sobre l’augment generalitzat de la sinistralitat laboral. El sindicat ha reclamat polítiques públiques en salut laboral i un major control de l’administració sobre l’aplicació de les eines de prevenció de riscos laborals a totes les empreses, exigint que es faci prevenció de qualitat. Ahir a la seu del sindicat de CCOO a Barcelona i a la seu de les Comarques Gironines penjava un crespó negre com a mostra de condol per la mort del treballador garrotxí.

Notícies relacionades:
-Un home de 55 anys de la Vall d’en Bas mor en un accident laboral a Argelaguer i l’empresa parla de “pèrdua de consciència”
– La penya AOAPIX suspèn el mercat de la joguina per la mort en accident laboral de Simó Sala, que formava part de la penya

x