Cuina Volcànica i el pastisser Jordi Ferrer creen unes postres personalitzades per commemorar el 20è. aniversari del col·lectiu

Cuina Volcànica i el pastisser olotí Jordi Ferrer han creat un volcà de xocolata per commemorar el 20è aniversari del col·lectiu. S’incorporarà a la carta de postres dels restaurants membres el proper cap de setmana.

Ahir al matí a la pastisseria Ferrer d’Olot els representants dels nou establiments membres de Cuina Volcànica van presentar les noves postres que han creat juntament amb el pastisser Jordi Ferrer per commemorar el 20è aniversari. Es tracta d’un volcà de xocolata amb detalls daurats que s’obre quan se li vessa xocolata calenta, deixant al descobert el dolç farcit que representa la lava. Cadascun dels restaurants membres de Cuina Volcànica podrà personalitzar el farcit interior del volcà de xocolata al seu gust. El pastisser Jordi Ferrer també ha creat una versió d’aquests volcans per a pastisseria. Aquí és el toffe de trufa el que representa la lava. Les noves postres del 20è aniversari de Cuina Volcànica s’incorporaran a la carta dels restaurants del col·lectiu el proper cap de setmana.