El quiosc informatiu que s’ha instal•lat al vial Sant Jordi vol aconseguir que més turistes visitin el centre d’Olot

L’Ajuntament d’Olot vol que siguin més els turistes que visitin la ciutat durant aquests mesos de tardor. Per aquest motiu han instal·lat un punt d’informació a peu de carretera al vial Sant Jordi per informar als visitants dels atractius olotins.

La Zona Volcànica de la Garrotxa és un atractiu turístic molt important els mesos de tardor, sobretot per La Fageda i els volcans que es troben al seu entorn. Per arribar-hi el vial Sant Jordi és una de les vies principals de comunicació amb aquests atractius. I aquí és on l’Ajuntament d’Olot ha instal·lat un quiosc d’informació turística, amb la voluntat d’informar dels atractius de la comarca, però també aconseguir que els visitants s’acostin fins al centre d’Olot. L’objectiu del quiosc és “intentar que tota la gent que ve de Barcelona, Osona i les comarques centrals de Catalunya pugui trobar un primer punt d’informació turística a peu de carretera per informar-los especialment perquè visitin el centre de la ciutat” tal com explica el regidor de promoció de l’Ajuntament d’Olot Estanis Vayreda que afegeix que aquesta és una prova pilot, que “no sabem com anirà, si es pararà molta gent i si aconseguirem que vagin al centre”.

Aquest proper cap de setmana el quiosc ja romandrà obert en horari matinal durant el dissabte i el diumenge i així ho farà durant els mesos d’octubre i novembre, que durarà la prova.

 

Notícies relacionades:
Comencen les obres de la nova oficina de turisme a l’edifici de l’antic Hospital Sant Jaume
Es presenta el projecte de la nova Oficina de Turisme d’Olot, que s’ubicarà a l’edifici de l’antic hospital

x