L’Ajuntament d’Olot busca projectes empresarials per finançar-los a través del Fòrum Inversor i reconèixer-los als Premis 100% Emprenedors

L’Ajuntament d’Olot busca emprenedors, d’una banda, per ajudar-los a trobar finançament al segon Fòrum Inversor, que tindrà lloc el proper 30 d’octubre, i de l’altra, per reconèixer-los als Premis 100% Emprenedors, que es lliuraran el 27 de novembre. Les inscripcions en tots dos casos ja són obertes.

El proper 30 d’octubre tindrà lloc a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot la segona edició del Fòrum inversor. L’esdeveniment que té per objectiu posar en contacte projectes empresarials amb inversors privats. L’acte ofereix als promotors l’oportunitat de presentar davant de possibles inversors els seus plans de negoci i, a la vegada, els inversors disposaran d’un aparador de projectes empresarials per tal de poder escollir aquells que s’ajustin més a les seves expectatives, valors o sectors d’activitat preferits. Per assistir al Fòrum Inversor és necessari inscriure’s prèviament fins el 9 d’octubre a través del web www.empresaaldia.olot.cat, del correu electrònic foruminversor@olot.cat o posant-se en contacte amb l’Institut Municipal de Promoció d’Olot.

L’Ajuntament d’Olot també ha presentat la tercera edició dels Premis 100% Emprenedors de La Garrotxa, uns guardons que tenen com a objectiu dinamitzar i promoure la iniciativa emprenedora a la comarca i reconèixer l’aportació que les noves iniciatives realitzen com a eina d’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Estan organitzats per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de La Garrotxa, i el Cercle Euram Garrotxa, amb el suport de l’Assessoria Oliveras, OLOT TELEVISIÓ, Ràdio Olot, el Setmanari La Comarca i Secot. Contemplen dues categories: el Premi Jove Empresari/Empresària: per l’empresari/ària garrotxí/na menor de 45 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial destacada, i el Premi Emprenedor, que consta d’un primer guardó atorgat per l’Ajuntament d’Olot i un segon, concedit pel Consell Comarcal de la Garrotxa, al projecte d’empresa més viable, innovadora i amb major potencial de creixement. L’organització ha previst 3.000 euros per al primer premi i 1.500 euros per al segon. Els guanyadors també obtindran un important suport a l’entorn del seu projecte que va des de assessorament en el camp econòmic i financer, difusió a través de diferents mitjans de comunicació.

El termini de presentació dels projectes emprenedors es va iniciar el passat 25 de setembre i finalitza el dijous 5 de novembre, a través de la pàgina web www.premis100x100emprenedors.cat o bé posant-se en contacte amb l’Institut Municipal de Promoció d’Olot. Els projectes rebuts es valoraran per seleccionar-ne els millors i reconèixer-los en un acte públic programat el divendres 27 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala Torín d’Olot.

 

 

Notícies relacionades:
L’Institut Municipal de Promoció d’Olot repetirà l’organització del Fórum Inversor l’any vinent
El primer Fòrum Inversor d’Olot acull 10 projectes empresarials que sol·liciten un total d’1 milió 900 mil euros
L’Ajuntament d’Olot presenta la segona edició dels Premis 100% Emprenedors amb la voluntat de donar a conèixer els projectes de tots els participants