Els retrats centren les activitats de l’Olot Dibuixa, que es celebra aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el Patronat de la Fira del Dibuix organitza diverses activitats per anar escalfant motors per la Fira de Sant Lluc. L’Olot Dibuixa d’aquest 2015 es centra en els retrats. Durant el dissabte hi haurà tallers gratuïts al Firal i alumnes i professors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot faran retrats en directe. A partir del dia 10, i fins al dia 18, tal com es va fer l’any passat, tothom qui vulgui podrà projectar els seus dibuixos a la façana de l’ajuntament amb el Graffitis a Can Joanetes.

Notícies relacionades:
– Els Museus d’Olot sortegen una estada d’una nit per a dues persones als Pavellons Les Cols durant la Fira de Sant Lluc
– La Fira de Sant Lluc incrementarà les activitats i els espais firals amb motiu dels seus 700 anys d’història
– La Fira de Sant Lluc compleix 700 anys i tindrà un programa d’activitats especial per celebrar-ho

x