La Bianyal 2015 amplia les places disponibles i inclou un sopar popular amb els artistes convidats

S’han obert les inscripcions per a participar a la Bianyal 2015, l’itinerari d’art i patrimoni de la Vall de Bianya. Les visites guiades tindran lloc els dies 24 i 25 d’octubre, i enguany s’amplien el nombre de places disponibles fins a les 240. També destaca la inclusió en el programa d’un sopar popular amb els artistes, així com concerts que clouran els recorreguts.

Bianya torna a omplir el seu patrimoni d’art efímer. Arriba la Bianyal 2015, un esdeveniment que celebra la seva segona edició i que tindrà lloc el 24 i 25 d’octubre. Es tracta d’un recorregut que ofereix l’oportunitat de posar en valor elements d’elevat interès històric, arquitectònic i natural del municipi, a través de l’art modern tal com ha explicat David Santaeulària, membre de l’organizació.

Davant l’èxit de la primera edició, que va omplir de seguida les 150 places disponibles, aquest 2015 s’han ampliat el nombre d’inscripcions per a fer l’itinerari fins a les 240, amb un preu de 10 euros. La durada prevista de cada recorregut és de dues hores i mitja, i visita les esglésies de Sant Martí de Solamal i Sant Salvador de Bianya, a més de les masies del Callís i la Coromina. En aquests espais es trobaran intervencions de Lúa Coderch, Narcís Coderch, Joanot Cortès, Jordi Mitjà, Narcís Gironell, Mim Juncà, Pedro G. Romero i Roger Serrat- Calvó.

La Bianyal 2015 també estrena aquest any la Bianight, que servirà per cloure l’itinerari; la Bianight compta amb un concert gratuït a càrrec de Ferran Palau, dissabte a les 8, a l’església de Sant Salvador de Bianya, un sopar popular amb els mateixos artistes participants i una sessió electrònica de clausura, amb The Congosound Dj Selector i Djdmoda.

 

Notícies relacionades:
– La Bianyal 2015 incorporarà cases pairals al recorregut perquè s’hi mostrin intervencions artístiques
– La Bianyal reuneix en un únic itinerari l’art contemporani d’artistes garrotxins i l’art romànic de la Vall de Bianya

x