El guanyador del Maria Canals 2007, Mladen Tcholitch, actua aquest divendres al Teatre Principal d’Olot

El pianista serbi Mladen Tcholitch tocarà demà a les 9 del vespre al Teatre Principal d’Olot. Ho farà com a guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, vinculat des de fa cinc anys a la ciutat d’Olot. El concert inclourà les Tres Sonates del Pare Antoni Soler, i es completarà amb la Petite Suite i el Moment Musical del violinista Jordi Cervelló i les Danzas Argentinas d’Alberto Ginastera i els Cinc Preludis de Sergei Rachmaniov.

Notícies relacionades:
– Un cicle teatral dedicat a Shakespeare és la principal novetat de l’agenda de tardor Olot Cultura, que inclou més d’un centenar de propostes
– Mateusz Borowiak, guanyador del premi Maria Canals, interpreta peces del Pare Antoni Soler en el concert homenatge a aquest compositor olotí

x