L’ocupació turística mitjana al setembre a Olot supera el 60%, vuit punts per sobre que el mateix mes de l’any passat

El setembre l’ocupació turística a Olot ha estat superior al 61%. Unes dades que superen en gairebé un 8% les registrades el mateix mes de l’any passat. Aquesta augment es deu, en part, a la ocupació generada pels congressos i trobades que s’han celebrat aquest mes a la ciutat.

Aquest setembre a Olot l’ocupació ha augmentat gairebé un 8% respecte el mateix mes de l’any passat. En total l’ocupació mitjana registrada a la ciutat ha estat del 61’1%, segons les dades recollides per l’Oficina de Turisme d’Olot. La setmana amb millor ocupació va ser la del 22 al 25 de setembre, coincidint amb la celebració de dos congressos internacionals a la ciutat. Per una banda, la cloenda internacional del VUELCO i per l’altre les Jornades Espanyoles i Simposi Internacional sobre la conservació del Cranc de Riu que entre tots dos van fer que l’ocupació a la ciutat fos superior al 80% arribant al 90% durant dos dies, tal com va explicar el regidor de Promoció de la ciutat, Estanis Vayreda.

De cares a la tardor, des de l’Àrea de Promoció es vol augmentar els turistes que visiten Olot i amb aquest objectiu s’ha instal·lat un quiosc informatiu al vial Sant Jordi, que en els seus primers dos dies d’obertura, el cap de setmana passat, ja va informar a 132 persones. D’aquestes el 80% procedien de l’àrea metropolitana de Barcelona i els principals punts d’interès eren La Fageda d’en Jordà i els volcans, però també se’ls va informar sobre els atractius de la ciutat, perquè s’acostessin al centre.

 

Notícies relacionades:
– Olot es reivindica com a ciutat acollidora de congressos i seminaris de petit format amb 2.300 visitants i 35.000 euros al 2014
– El quiosc informatiu que s’ha instal•lat al vial Sant Jordi vol aconseguir que més turistes visitin el centre d’Olot
– L’ocupació turística a Olot ha estat d’un 70,5% a l’agost, un 8,5% més que l’any passat i un 20% més que el 2010

Deixa un comentari