El davanter Dieguito Sánchez apunta a titular contra l’Atlètic Balears per solucionar la falta de gol de la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot juga diumenge a les 12 del migdia al camp de l’Atlètic Balears, cinquè classificat. Els olotins necessiten trobar el camí de la victòria, per recuperar la tranquil·litat en el joc. Tot apunta a que el davanter Diego Sánchez serà titular, per solucionar la falta de gol de l’equip.


Tot i ser a principis de temporada, l’Olot arriba a la jornada 8 amb moltes urgències: encara no s’ha aconseguit una victòria i la plantilla necessita rebaixar l’ansietat amb tres punts que fan més falta que mai. Per a aconseguir-los, els olotins hauran de guanyar al camp de l’Atlètic Balears, amb la baixa més destacada del lateral esquerre Luismi Quezada. L’entrenador, però, afirma que té diverses possibilitats per substituir el jugador, com Vallho, Jose o Blázquez

Una altra de les novetats en l’onze titular podria ser la incorporació de Dieguito; el davanter, arribat en el mercat de fitxatges, va arribar lesionat però un cop recuperat ja ha disposat de diversos minuts en els darrers dos partits. Segons Rodri, ha arribat la seva hora i jugarà el matx. El partit contra l’Atlètic Balears, cinquè classificat amb 13 punts, serà aquest diumenge a les 12 del migdia.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del CE Sabadell (1-1), però no està fi de cara a porteria i continua sense trobar el camí del triomf
– La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)
– La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del Barça B però encaixa un gol de falta directa i segueix sense guanyar en aquesta temporada (0-1)

Deixa un comentari