El Servei de Català presenta les activitats de l’Agenda Sociocultural que començaran a partir de Sant Lluc

El Servei de Català d’Olot i la Garrotxa ha presentat l’Agenda Sociocultural. Es tracta de diversos actes, alguns pensats per als alumnes del servei i d’altres oberts a tothom, el primer dels quals es podrà veure ja a partir del dia 16 d’aquest més.

L’anomenada Agenda Sociocultural comptarà amb 3 actes principals pensats per a tothom. El que es podrà veure més aviat serà ‘Eines i treballs’, consistent en l’exposició de 39 cartells sobre la Fira de Sant Lluc, en motiu del seu aniversari número 700. Aquests cartells els han fet diversos alumnes de fins a 18 escoles de tota la Garrotxa.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Institut Municipal d’Eduacació i també de Llengua, Interculturalitat i Cultura, i es podrà veure al nucli antic de la capital garrotxina fins el dia 31 d’octubre.

 

Notícies relacionades:
– El Servei de Català organitza un dictat popular per Sant Jordi
– El Servei de Català presenta una agenda cultural perquè els alumnes puguin escoltar el català fora de les aules
– El Servei de Català organitza una exposició sobre la rellevància de la llengua catalana a Europa