L’alcalde d’Olot demana la màxima participació ciutadana a la concentració en suport del 9-N prevista per dimarts davant l’Ajuntament

L’ANC, Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis estan organitzant actes en defensa de l’organització del 9-N i dels seus responsables polítics, que han estat imputats, Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega. L’acte més pròxim en el calendari és dimarts 13. Les entitats sobiranistes convoquen concentracions a 2/4 de 8 de la tarda davant dels ajuntaments de tot Catalunya. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, demana als ciutadans que participin a la concentració al consistori de la capital de la Garrotxa.


Notícies relacionades:
– Josep Maria Corominas sobre la imputació de Mas, Ortega i Rigau: “Qui utilitza les lleis s’equivoca”
Imputen a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per la celebració del 9-N

x