L’àrea de jardineria de la Cooperativa La Fageda ocupa una trentena de persones amb discapacitats i malalties mentals

Aquest dissabte és el dia de la salut mental. És per això que des dels informatius d’OLOT TELEVISIÓ hem volgut conèixer a fons la secció de jardineria de la cooperativa La Fageda, que des del 1983 dóna feina a malalts i discapacitats mentals.

En Joan Manel, monitor, i en Domingo i en Jordi, han treballat a primera hora d’aquest matí als marges de la Solfa, tallant l’herba i estassant. Treballen en una de les set brigades de jardineria de La Fageda, que actualment donen feina a una trentena de malalts i discapacitats mentals.

Aquesta àrea existeix des del 1983, i a mesura que aquesta àrea de la cooperativa ha anat creixent i extenent-se per la comarca, les seves tasques s’han diversificat.

Per als treballadors poder anar a treballar cada dia té efectes positius. L’activitat que realitzen els permet incrementar notablement la seva qualitat de vida.

Així, aquest projecte tan consolidat, no fa més que posar facilitats a la vida diària de persones que el que més necessiten és els hàbits i la normalitat que els dóna la rutina d’una feina.