L’Escola d’Art i Superior de Disseny inaugura el curs amb el dissenyador Curro Claret

Aquest matí, a 2/4 de 12, ha tingut lloc la lliçó inaugural de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. En aquesta ocasió, l’encarregat de donar la lliçó inaugural ha estat el dissenyador industrial Curro Claret, referent del disseny català a nivell internacional. Els seus projectes es caracteritzen per tenir un caràcter social i mediambiental. Avui ha fet conscients als alumnes del centre olotí que el disseny, més enllà de la seva vessant més elitista, ha de servir a la ciutadania i acompanyar-la en la seva evolució com a comunitat. Antoni López, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, ha parlat del reivindicat projecte de remodelació del centre. Després que Esquerra demanés a l’Ajuntament d’Olot seguir treballant durant el 2016 per convèncer la conselleria d’Ensenyament, López ha manifestat que, més enllà de la reforma de l’escola, cal un projecte de barri que millori l’illa del Carme.

 

Deixa un comentari