Noel Alimentària es fa amb el 60% de la companyia Apa Processing dedicada a la tecnologia d’altes pressions per a la conservació d’aliments

Noel Alimentària s’ha convertit en la màxima accionista de la companyia Apa Processing després de comprar el 60% de la seva participació. Apa Processing és la primera companyia a Europa dedicada exclusivament al processat per altes pressions per a tercers, amb una tecnologia innovadora i no tèrmica de conservació d’aliments. L’operació permet a NOEL guanyar en competitivitat i consolidar la seva presència als mercats exteriors. El projecte manté com a socis el Consorci de la zona franca de Barcelona, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i el centre tecnològic Azti, i referma la línia estratègica de la companyia d’apostar per a la innovació i la millora de sistemes d’envasat i conservació dels productes alimentaris. Noel va facturar 197 milions d’euros  el 2014 i preveu facturar 214 milions el 2015, un 9% més que en l’exercici anterior.

Deixa un comentari