Les Preses inaugura les reformes de la seva llar d’infants municipal donant-li el nom d’El Rajolet

Aquest dissabte s’ha inaugurat la reformada llar d’infants municipal de Les Preses. Amb aquest pas es completa un cicle, ja que ara, el poble compta tant amb una escola com amb una llar d’infants perfectament aptes per a les necessitats educatives.

La llar d’infants municipal de Les Preses ja té un nom nou: el Rajolet. Es va donar a conèixer dissabte al matí, en la inauguració de les reformes del centre. Ha estat una remodelació necessària, en la qual s’han bolcat tant els docents com el consistori del municipi, tot, per perseguir una pedagogia moderna i millorar la qualitat de vida dels infants al centre.

Intentant aconseguir aquest objectiu hi ha espais on els infants podran jugar, experimentar i pintar entre altres. Serà on es forjaran els habitants de Les Preses en el futur, per això la inversió ha estat en capital humà.

Aquest curs la llar d’infants ha començat amb poc més de quaranta alumnes, i l’acabarà amb una cinquantena, que van dels quatre mesos als tres anys. A partir d’ara, comptaran amb una escola moderna i amb instal·lacions que s’adaptaran plenament a les seves necessitats.

 

Notícies relacionades:
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l’escola La Bòbila de Les Preses comparant el model educatiu del centre amb el de Finlàndia
Les Preses estrena biblioteca infantil a l’Escola La Bòbila
L’escola La Bòbila de les Preses comença el curs amb total normalitat