L’Hospici s’omple de canalla per la presentació del nou conte de la faràndula olotina

Aquest dissabte s’ha presentat un nou conte de la faràndula, i ja en van 19. Aquest nou exemplar ha vist la llum en motiu dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc i fa viatjar en el temps alguns membres de la faràndula olotina, tot vivint aventures que, de ben segur, delitaran els més petits.

El 700è aniversari de la Fira de Sant Lluc ha estat motiu de la presentació d’un nou conte de la faràndula olotina. L’Hospici s’ha omplert aquest dissabte a la tarda de nens i nenes amb els seus familiars per poder-lo escoltar i gaudir-ne per primer cop. I és els gegants, nans, cavallets i la resta de figures segueixen tenint tanta tirada com sempre.

Els assistents a l’acte han tingut el privilegi d’escoltar com l’autor explicava el conte. En aquest llibre, alguns membres de la faràndula olotina construeixen una màquina del temps per viatjar al passat, als inicis de la Fira de Sant Lluc. Amb aquest plantejament, el conte desemboca en aventures apassionants amb les quals els més petits s’ho passaran d’allò més bé.

 

Notícies relacionades:
Campanya per promocionar la Plaça Mercat d’Olot, el llibre de la faràndula i la nova Oficina de Turisme de la ciutat
Els Museus d’Olot sortegen una estada d’una nit per a dues persones als Pavellons Les Cols durant la Fira de Sant Lluc
La Fira de Sant Lluc incrementarà les activitats i els espais firals amb motiu dels seus 700 anys d’història

x