El CB Garrotxa cau a casa davant del filial del CB Quart (46-60) en el dia de la seva presentació amb la Grada Jove

Els de Sant Joan les Fonts volien confirmar el fortí del pavelló garrotxí, però no van poder davant d’un Quart B superior que no va donar opció a un conjunt blanc-i-negre erràtic en atac. Abans del partit es va fer la presentació dels equips del club al costat de la Grada Jove del CB Garrotxa


La Grada Jove Antifeixista del CB Garrotxa Santjoanenc va esperonar l’equip abans del partit. Un derbi gironí que es preveia igualat davant del Quart B però que no va acabar gens bé per als interessos del conjunt dirigit per Pep Perarnau.

Els locals van estar molt faltats d’encert de cara a cistella ja des del primer temps, i els gironins es van endur un bon coixí de punts al descans. A la represa, el Santjoanenc no es va arronsar i va mostrar el seu esperit, lluitant cada pilota i sense rendir-se davant d’un gran rival. Però ja no van ser a temps de remuntar i el tram final del matx va ser dominat pel conjunt verd, que es va créixer  i va acabar ampliant l’avantatge.

Aquesta és la primera derrota a casa de la temporada, d’un CB Garrotxa que compta ara amb un triomf i tres derrotes en la classificació. L’equip evita de moment les darreres posicions i la setmana que ve té una nova oportunitat a la seva pista davant del Sant Adrià B.

 

x