El Club Hoquei Olot lluita fins al final però cau derrotat a casa davant l’Alpicat (4-6) i encara no coneix el que és la victòria aquesta temporada

El conjunt de Gerard Pujol va superar una distància de dos gols en contra després del descans, però una desconnexió i l’encert del rival van condemnar l’equip a la derrota, la segona del curs. Amb tota la feina per endavant, l’equip és optimista tot i el mal inici de curs. 


No hi ha manera d’aconseguir l’ansiada victòria. En el segon partit a casa de la temporada, el CH Olot va estar a l’alçada d’un dels millors equips de la lliga, l’Alpicat lleidatà, però el partit se li va escapar per la falta d’encert en la primera meitat i la poca concentració defensiva en un tram de la segona. Els pals van evitar que els olotins marxessin al descans amb un millor resultat, però tot i la bona actuació de Verdaguer, una contra just després que l’Olot es topés amb la fusta va posar els visitants per davant. Amb un altre bon gol, els de la terra ferma van posar l’1 a 3.

A la represa, es va veure un Olot valent i amb bones sensacions. Un ben tornat Miki Ràfols va tornar a fer de les seves a la pista garrotxina i es va associar amb Adrià Piera. La connexió dels capitans va funcionar una bona estona, i va portar l’equip fins a l’empat a 3.

Ara bé, quan millor estaven els de Gerard Pujol i després de les bones aturades de Verdaguer en faltes directes i contraatacs, una acció individual del visitant Martí va llançar un gerro d’aigua freda al pavelló.

L’Alpicat va rematar els olotins i va aprofitar la desconnexió local per posar-se tres gols per davant en el marcador, i de res va servir el gol final d’Enric, en la segona derrota del curs d’un CH Olot que encara no coneix la victòria però es mostra optimista en aquest inici de curs.

Miki Ràfols va jugar el seu segon partit consecutiu amb l’Olot per la baixa d’Eloi Barret, i tot sembla indicar que tornarà amb regularitat a les convocatòries de l’equip.

El retorn de Ràfols i les bones estones de joc dels garrotxins fan ser optimista de cara a les properes jornades, on el CH Olot buscarà reivindicar-se amb una victòria.

 

Notícies relacionades:
– El CH Olot remunta en els darrers instants del partit davant del CE Noia B i recull el segon empat de la temporada (3-3)

x