La Unió Esportiva Olot segueix sense guanyar aquesta temporada tot i avançar-se a Son Malferit, i empata davant l’Atlètic Balears (1-1)

Una bona primera part i un gol de Perea abans de la mitja hora de joc feia preveure la primera victòria del curs per a l’Olot, però en la segona meitat l’Atlètic Balears ha despertat, ha emptat el partit i ha fet patir de valent a la UE Olot. És el tercer empat consecutiu de l’equip de Rodri, que només ha fet 4 punts en les 8 primeres jornades.

Una gran primera part de l’Olot feia preveure la primera victòria del curs per a un equip amb Dieguito i Perea de titulars. Els davanters han donat un altre aire a l’equip juntament amb Uri Santos. La UE Olot ha fet una bona primera meitat i ha dominat al rival de principi a fi, amb una bona actuació també de la línia defensiva i posant-se per davant a la difícil plaça de Son Malferit. Perea s’ha estrenat amb la samarreta de l’Olot i ha marcat un gol important per als homes de Rodri amb una canonada després d’una bona jugada d’Uri.

L’Olot podria haver anat al descans amb un resultat més ampli però no ha estat prou encertat de cara a porteria. Això sí, l’Atlètic Balears no ha creat gens de perill en 45 minuts, excepte en els darrers instants, on Wilfred ha estat sensacional aturant una pilota aturada del conjunt balear.

Les bones sensacions, però, han durat això: 45 minuts. Perquè la xerrada al descans li ha anat de meravella al conjunt mallorquí. Els blanc-i-blaus han començat a crear perill per les bandes i han posat en molts problemes a la línia defensiva de l’Olot. Wilfred, molt segur durant tot el partit, no ha pogut fer res en el gol de l’empat local. Jurado ha posat les taules fent molt mal a la Unió Esportiva Olot, que no s’ha trobat gens còmode a la represa.

El mateix Jurado ha pogut marcar el segon just després, però un cop més s’ha topat amb un inspirat Wilfred, que l’ha enviat fora amb l’ajuda del pal.

Tot i la superioritat visitant en el segon temps, Uri Santos ha sabut crear una gran jugada d’atac amb passada de la mort final a Gato, però l’extrem ha fallat incomprensiblement topant-se amb un defensor sobre la línia de gol.

Mala sort, doncs, en aquesta jugada, per a un Olot que ha patit molt en el tram final i s’ha endut un punt de Son Malferit, però continua una jornada més sense trobar el camí de la victòria.

 

Notícies relacionades:
– El davanter Dieguito Sánchez apunta a titular contra l’Atlètic Balears per solucionar la falta de gol de la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del CE Sabadell (1-1), però no està fi de cara a porteria i continua sense trobar el camí del triomf
– La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)

 

x