Alzamora Packaging guanya tres premis d’innovació en l’àmbit estatal i europeu

Alzamora Packaging ha guanyat tres premis d’innovació als premis Pro Carton ECMA 2015 i Liderpack. Ho han fet per embalatge de Boffart, que es va ser guardonat en la categoria de menjar dels premis europeus Pro Carton ECMA 2015.  En la categoria del packaging més innovador de la mateixa competició van ser guardonats per l’embalatge de cinc ous García Puente. Amb aquest mateix embalatge, Alzamora ha guanyat també el Concurs Nacional de l’Envàs, Embalatge i PLV Liderpack, en la categoria d’alimentació. Aquest guardó permet a l’empresa garrotxina participar als World Star Awards 2016 que se celebraran a Budapest.


ous
Notícies relacionades:
-L’Ajuntament d’Olot lliura la Medalla de la Ciutat a l’empresari Pere Alzamora
-L’empresa olotina Gelis Dissenyadors, en col•laboració amb Alzamora Packaging, finalistes dels prestigiosos premis Carton Ecma 2014 pel disseny d’un envàs de melmelades La Fageda

x