Els allotjaments turístics d’Olot registren plena ocupació durant el cap de setmana llarg del Pilar

Aquest cap de setmana llarg del pilar els establiments turístics olotins han registrat una ocupació del 100%. Les nits de dissabte 10 i diumenge 11 els allotjaments d’Olot van tenir ocupades totes les places disponibles. Aquesta plena ocupació suposa un increment del 26%, tenint en compte que l’any passat, durant el cap de setmana de la festivitat del Pilar, l’ocupació va ser del 73%.  El nou punt d’informació turística del vial Sant Jordi també ha notat aquesta afluència de visitants i durant el dissabte i el diumenge va informar a 350 persones, la majoria d’elles provinents de les comarques barcelonines. Aquest quiosc del vial romandrà obert tots els caps de setmana d’octubre i novembre amb la voluntat de fer que més turistes s’acostin al centre d’Olot.

Notícies relacionades:
– El quiosc informatiu que s’ha instal•lat al vial Sant Jordi vol aconseguir que més turistes visitin el centre d’Olot
– L’ocupació turística mitjana al setembre a Olot supera el 60%, vuit punts per sobre que el mateix mes de l’any passat
– L’ocupació turística a Olot ha estat d’un 70,5% a l’agost, un 8,5% més que l’any passat i un 20% més que el 2010

x