L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa farà una tertúlia sobre desenvolupament sostenible

En motiu de la celebració de la Fira d’Entitats 2015, l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa celebra divendres una tertúlia sobre desenvolupament sostenible, a les set del vespre a la sala d’actes de l’Hospici d’Olot. A l’esdeveniment hi participaran empresaris, tècnics, emprenedors o aturats per reflexionar sobre el model de societat actual.

Arran de les eleccions municipals d’aquest any, diversos partits polítics es van posar en contacte amb l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, per demanar-los consell sobre polítiques mediambientals per dur a terme. L’entitat va creure que calia un procés de reflexió sobre el tema, i ha acabat elaborant un document amb 38 punts sobre com ha de canviar el model de societat actual.

Aquesta reflexió serà en format tertúlia el proper divendres, on hi participaran empresaris, aturats, emprenedors o universitaris, per debatre les seves visions sobre l’alimentació, el transport, el medi ambient o l’economia, entre molts temes. La tertúlia tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospici d’Olot, a partir de les set del vespre, on també es permetrà la intervenció del públic present a l’esdeveniment.

x