L’alcalde de Santa Pau demana al sector turístic de la Garrotxa que promocioni més el servei d’autobús ampliat des d’Olot

És l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys. Demana al sector turístic de la Garrotxa la seva implicació perquè promocioni el servei d’autobús que va ampliar-se per primera vegada la tardor del 2014 per fomentar el transport públic entre Olot i Santa Pau. Creu que aquesta pot ser una bona solució a l’aglomeració de cotxes estacionats a l’entorn de la Fageda d’en Jordà però que no s’està tenint prou en compte.


L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, coincideix amb el director del Parc Natural, Xavier Puig, sobre les mesures que cal adoptar per regularitzar el trànsit a l’entorn de la Fageda d’en Jordà i evitar l’aglomeració de vehicles estacionats durant els ponts i els caps de setmana llargs de primavera i tardor, com els passats dies 10, 11 i 12 d’octubre. Com a solució a la problemàtica, suggereix el repartiment de les visites a la fageda al llarg del dia, i no exclusivament durant el matí. També veu factible el foment del transport públic. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que a la primavera i la tardor, l’empresa Teisa amplia el servei de busos entre Olot i Santa Pau, i ha demanat al sector turístic de la comarca que n’augmenti la promoció.

Malgrat l’aglomeració de vehicles estacionats a l’entorn de la Fageda d’en Jordà, l’alcalde de Santa Pau valora positivament l’afluència de turistes i visitants de què ha gaudit Santa Pau durant el cap de setmana llarg del Pilar. Aquest any l’oficina de turisme del municipi ha registrat un augment de visitants del territori català i un important augment, de més de 800 persones, de la resta de l’Estat.

 

Notícies relacionades:
– L’afluència de visitants a la Fageda genera aglomeració de cotxes estacionats fins a la urbanització de Can Blanc de Santa Pau
– Els allotjaments turístics d’Olot registren plena ocupació durant el cap de setmana llarg del Pilar

Deixa un comentari