L’equip de Govern municipal d’Olot manté l’estelada davant l’Ajuntament sense data per retirar-la

Ahir, durant l’acte de suport al 9-N, l’estelada encara onejava al pal proper a la façana de l’Ajuntament. L’alcalde d’Olot ha admès que l’acord era el de mantenir-la fins el 27 de setembre, però ha assegurat que el consistori se sent orgullós de la bandera i que no hi ha data per retirar-la. El batlle també ha informat que en breu l’Estat obligarà a l’Ajuntament d’Olot a penjar la bandera espanyola a la façana del consistori. L’equip de Govern municipal està esperant el requeriment que obliga a adoptar la mesura. “Tots els avisos que ens havien de fer ja ens els han fet i ara entraran a matar”, ha expressat Corominas.


Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot penja la bandera estelada a tocar de la façana del consistori amb motiu de les Festes del Tura
– La CUP d’Olot critica CiU per votar en contra d’hissar l’estelada durant les Festes del Tura
– La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve