Marià Clavell guanya el campionat d’Europa de Horseball

L’olotí Marià Clavell va guanyar la Copa d’Europa de Horseball amb el seu equip, el Cardedeu, després de vèncer el Malla d’Osona a la final disputada diumenge a França. És la tercera Champions League que aconsegueix el jugador de horseball garrotxí, que també va guanyar el bronze com a entrenador de l’equip femení Hípic GT.


El Club d’Equitació Esportiva Cardedeu va aconseguir, diumenge, la quarta Champions League de Horseball del seu palmarès; ho va fer després de guanyar el Malla d’Osona a la final, per 8 a 5. Entre els membres del combinat vallesà s’hi troba, des de fa cinc temporades, el garrotxí Marià Clavell, que acumula tres medalles d’or a la Copa d’Europa. Segons declaracions del mateix genet olotí al programa La Banqueta d’OLOT TELEVISIÓ, aquesta va ser la Champions League més difícil d’aconseguir.

Marià Clavell tenia doble motiu per estar content: l’equip que entrena, l’Hípic GT, es va endur la medalla de bronze en categoria femenina de la Champions League. Clavell creu que aquest combinat té potencial per créixer.

El proper cap de setmana les instal·lacions del Cardedeu acullen l’inici del Campionat de Lliga de Horseball, una competició on l’equip de Clavell parteix com a favorit, i també hi participa el Horseball Garrotxa en diferents categories.

 

Notícies relacionades:
– Els premis Girona és Esport valoren la tasca de Ricard Planiol, Ester Fàbrega, Joan Fàbrega i Marià Clavell
– Marià Clavell, segon millor jugador del món de horseball: “Ser finalista del Garrotxí de l’Any ja és per a mi un premi”
– Elisabet Canalias, Marià Clavell i Xevi Verdaguer són els finalistes als premis Garrotxí de l’any 2015

Deixa un comentari