Més de mig miler de persones participen a la concentració davant l’Ajuntament d’Olot en suport a l’organització del 9-N

Les més de 500 persones que van assistir a la concentració van fer pinya davant l’Ajuntament per fer costat als representants de les entitats organitzadores i de grups municipals congregats davant la porta de l’edifici consistorial. L’alcalde d’Olot i vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, així com la presidenta d’Òmnium i el coordinador de l’ANC a la Garrotxa, van repartir-se la lectura del manifest en suport del 9-N.

La concentració a Olot també va mostrar la seva solidaritat vers la figura del coordinador del dispositiu del 9-N, l’olotí Joan Cañada, que també ha estat citat a declarar el proper 19 d’octubre. Després de l’acte, que va finalitzar amb el Cant dels Segadors i crits d’independència, Josep Maria Corominas va confirmar que dijous farà costat a Artur Mas juntament amb la comitiva d’alcaldes que acompanyaran el president en funcions a declarar com a imputat per l’organització del 9-N.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot demana la màxima participació ciutadana a la concentració en suport del 9-N prevista per dimarts davant l’Ajuntament
– Josep Maria Corominas sobre la imputació de Mas, Ortega i Rigau: “Qui utilitza les lleis s’equivoca”
Imputen a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per la celebració del 9-N

Deixa un comentari