Queden pocs dies per a la fi de la campanya ‘Connecta’m’ de l’escola Joan XXIII per obtenir material tecnològic per als alumnes

Queden pocs dies perquè l’escola Joan XXIII d’Integra doni per finalitzada la campanya ‘Connecta’m’; el projecte pretén aconseguir nou material pedagògic per al centre, com tablets, polsadors o comunicadors. Diumenge vendran butlletes per a un sorteig amb l’objectiu d’arrodonir la recaptació de fons.

>

Els nens d’educació especial de l’escola Joan XXIII d’Integra tenen, des de fa pocs mesos, nous materials que els permet relacionar-se amb el seu entorn. Són tablets, polsadors o comunicadors, elements tecnològics que ajuden les educadores en el seu dia a dia, per establir relacions i accions amb els petits.

Malauradament, el material que disposen és insuficient perquè hi accedeixin tots els nens. Per tal d’ampliar aquest fons i adquirir nou material tecnològic, els pares dels alumnes van crear ara fa gairebé un any la campanya ‘Connecta’m’, que busca fons per poder adquirir-ne més.

Aquest diumenge l’escola Joan XXIII donarà la campanya per finalitzada, mitjançant una darrera acció: la venda de butlletes per a un sorteig a l’Estadi Municipal d’Olot, en el prepartit i transcurs de l’enfrontament entre la Unió Esportiva Olot i el València Mestalla. L’escola fa un bon balanç de la campanya ‘Connecta’m’, on hi han col·laborat empreses com B-Creck, Prisma, Cal Enric i el Gimnàs Espai, i també entitats com el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– L’escola d’educació especial Joan XXIII d’Olot inicia la campanya ‘Connecta’m’ per ajudar als nens amb autisme i problemes motrius, a través de les noves tecnologies
– Els nens de l’Escola Joan XXIII trenquen la mona de la Pastisseria Ferrer

Deixa un comentari