El Besalú Màgica aposta pels espectacles de carrer gratuïts i per a totes les edats

La màgia envairà Besalú aquest cap de setmana. El municipi recupera el Festival Internacional de Màgia amb més d’una quinzena d’espectacles pensats per a totes les edats. La gala internacional i l’actuació del Mag Lari són els dos esdeveniments més destacats de la fira.

Espectacles al carrer, tallers, gales infantils i internacionals, un sopar, un mercat i un munt d’activitats més, totes elles relacionades amb el món de la màgia és el que omplirà els carrers de Besalú durant aquest cap de setmana. Per quarta vegada el municipi celebra el festival Besalú Màgica, un esdeveniment amb activitats i espectacles perquè els gaudeixi tothom, des dels més petits fins als més grans. En total es faran més d’una quinzena d’actes la majoria d’ells de carrer, que és en el que més empenta s’ha donat aquest 2015 tal com ha explicat el mag Raül Black, membre de l’organització del festival.

Dels actes, els més destacats són l’espectacle del Mag Lari i la gala internacional de màgia on hi actuaran cinc mags reconeguts a nivell europeu. En el Besalú Màgica s’ha volgut apostar per la gratuïtat dels espectacles i molts d’ells es podran veure sense comprar entrada. Només el sopar, les dues  gales, la internacional i la infantil i l’espectacle del Mag Lari són de pagament amb preus que oscil·len entre els 2 i els 12 euros.

El Festival Internacional de Màgia  de Besalú ja s’havia fet anteriorment de manera interrompuda el 2007, el 2008 i el 2012. Aquest any es recupera amb el mateix format i se li vol donar continuïtat els propers anys segons ha afirmat l’alcalde de Besalú Lluís Guinó.