La tercera edició de la Volcanolímits BTT arrencarà aquest 2015 de les Planes d’Hostoles

El diumenge 25 d’octubre Les Planes d’Hostoles acull la tercera edició de la cursa Volcanolímits. Aquesta prova específica per a Bicicletes Tot Terreny recorrerà 45 quilòmetres de la Garrotxa en un recorregut que es manté en secret. Des de l’organització asseguren que el recorregut d’aquesta tercera edició és un dels més complets. Es preveu arribar als 350 participants, la majoria d’ells procedents de l’àrea de Barcelona, però aquesta competició també desperta l’interès d’alguns ciclistes de Madrid i Saragossa. A més, en aquesta edició hi participaran també els membres del campionat de Catalunya de BTT de Policies i Bombers.


Notícies relacionades:
– Més de 350 corredors participen a la segona edició de la cursa de BTT Volcanolimits
– Oriol Colomé guanya la primera edició de la cursa de BTT Volcanolímits