Nominen l’Hospital d’Olot a la Mosca Borda per la mala gestió comunicativa en el cas de diftèria

Cada any, els periodistes gironins entreguen els premis Mosques de la informació, on es distingeix amb la Mosca Borda a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a facilitar la tasca dels mitjans de comunicació, i amb la Mosca Grossa a la que hagi facilitat més l’accés a la informació.

El departament de premsa de l’Hospital d’Olot és un dels tres finalistes a obtenir la Mosca Borda, per “la mala gestió en el cas de diftèria”. El motiu, segons els periodistes gironins, és la distinció entre periodistes locals i professionals d’àmbit estatal que va fer el Departament, en comptes d’oferir una roda de premsa per a tothom. A més de l’Hospital d’Olot, també hi ha nominats el Departament d’Agricultura i el regidor de Girona Carles Ribas.

 

Deixa un comentari