Els Bombers i els Mossos seguiran treballant fins la matinada en la recerca del boletaire desaparegut a l’Alta Garrotxa

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra busquen un boletaire de 70 anys que va desaparèixer dijous al terme municipal de Sales de Llierca. Els Bombers continuaran la recerca fins ben entrada la matinada i han explicat a OLOT TELEVISIÓ que seguiran buscant fins ben entrada la matinada. Aquest divendres al vespre l’operatiu s’ha centrat a la zona de Sant Grau d’Entreperes, la Serra del Cucut i el Coll de Faja.

rescat4

Des de primera hora del matí els Bombers de la Generalitat, amb el suport dels Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals busquen un boletaire de 70 anys desaparegut ahir al terme municipal de Sales de Llierca. L’home, que anava acompanyat d’una altre persona, va donar-se compte que s’havia perdut i al voltant de les cinc de la tarda ho va trucar al seu company per alertar-lo. La família va donar l’avís poc abans de les vuit del vespre. Tot seguit es va activar la recerca a la zona de la Serra d’Entreperes, en plena Alta Garrotxa. Durant la recerca aquest matí, en la que hi han participat dos helicòpters,  un professional dels GRAE que estava fora de servei hauria pogut sentir la veu d’una persona a la zona del Coll de Jou. Els Bombers de la Generalitat han redireccionat la recerca cap a aquesta àrea. A hores d’ara, però encara no s’ha pogut localitzar el boletaire desaparegut, que segons els Bombers no patia cap patologia, .

La recerca és especialment dificultosa per la orografia de l’Alta Garrotxa. En la recerca del boletaire perdut hi participen un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials, els GRAE, tres unitats canines, un grup de rescat i tres equips terrestres. Els Mossos d’Esquadra també treballen en la recerca amb un helicòpter, dues unitats canines, una patrulla i una altre dels Agents Rurals.

Notícies relacionades:
– Augmenta en un 19% la recerca de persones i rescats a Catalunya en els darrers cinc anys
– Els Bombers rescaten una dona amb fractura de genoll a l’àrea recreativa de Xenacs de les Preses
– Augmenten en quatre els rescats a la Garrotxa durant la primera meitat del 2015

Deixa un comentari