El llibre ‘De la Fira del Dibuix a Olot Dibuixa. 1955-2015’ repassa l’evolució històrica d’aquest esdeveniment cabdal per Olot

Aquest dijous a la tarda ha vist la llum un llibre que repassa la història de la Fira del Dibuix, que enguany celebra la seva seixantena edició. El seu autor és Josep Murlà. L’historiador local explica tota l’evolució de l’esdeveniment des dels seus inicis fins l’actualitat.

El Saló Vermell de Can Trincheria s’ha omplert per assistir a la presentació del llibre ‘De la fira del dibuix a Olot Dibuixa’, tot plasmant els canvis de l’esdeveniment. En l’actualitat, els esforços se centren en adaptar-se als temps actuals. De tota manera, la Fira del Dibuix és un esdeveniment molt arrelat a Olot, en tant que té un lligam pràcticament indissociable amb la Fira de Sant Lluc.

L’aposta d’aquesta fira en el seu naixement, en tot cas, va anar tant bé que, enguany, a més de celebrar els 700 anys de la Fira de Sant Lluc, també es podrà viure la seixantena edició de la ja tradicional Fira del Dibuix.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot presenta el llibre dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc, escrit pel periodista Jordi Casas
– Els Museus d’Olot sortegen una estada d’una nit per a dues persones als Pavellons Les Cols durant la Fira de Sant Lluc
– La Fira de Sant Lluc incrementarà les activitats i els espais firals amb motiu dels seus 700 anys d’història