La PorkaBirra, una festa gastronòmica i musical, se celebrarà aquest dissabte al puig del Roser

Aquest dissabte a les vuit del vespre se celebra La PorkaBirra, una festa musical i gastronòmica organitzada per diverses entitats i establiments locals. L’entorn de la Plaça del Torín ha estat l’escollit per fer gaudir d’un bon vespre a tothom qui s’hi vulgui apropar.

El setmanari La Comarca d’Olot ha estrenat un nou disseny coincidint amb la Fira de Sant Lluc, i aprofitant l’avinentesa, s’han associat amb diverses entitats i comerços per muntar La PorkaBirra.

Aquesta festa tindrà un caire musical i també gastronòmic. Per una banda es podran tastar entrepans de porchetta, un embotit italià, i per l’altra, també hi haurà cervesa artesana. Hi haurà, també, un concert del músic garrotxí Ton Torné, i per als més petits, també s’hi ha apuntat l’AOAPIX, que farà ballar el porc i el xai. Amb aquest context i ambient familiar, La Porkabirra comptarà amb tots els elements per garantir una bona vesprada en un punt emblemàtic d’Olot com és el puig del Roser.

x