La UE Olot s’enfrontarà al València Mestalla per aconseguir la primera victòria de la temporada

La Unió Esportiva Olot ha començat la temporada amb mal peu, sense cap mena de dubte. Però el proper partit, diumenge a les 5 de la tarda i en el marc de Sant Lluc, ha de ser el moment perfecte per aconseguir la primera victòria de la temporada.

Ha arribat l’hora de rescabalar-se per la UE Olot. El moment per compensar una balança negativa, amb molt patiment i mals resultats tot i un joc excel·lent. L’estadi Municipal de la capital garrotxina acollirà aquest diumenge un partit anímicament decisiu. Els homes de Rodri rebran el València Mestalla, un rival difícil. Però amb bon joc i encert, tot és possible: només falta combinar tots dos elements.

Rodri comptarà amb tots els seus homes, amb l’excepció Sergio Ortiz, amb un microtrencament al bessó, i recuperarà a Luismi després del seu compromís internacional. Ara, amb tots els efectius, l’Olot haurà de demostrar la seva qualitat i contundència per endur-se els tres punts a casa d’una vegada per totes.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot segueix sense guanyar aquesta temporada tot i avançar-se a Son Malferit, i empata davant l’Atlètic Balears (1-1)
– La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del CE Sabadell (1-1), però no està fi de cara a porteria i continua sense trobar el camí del triomf
– La Unió Esportiva Olot no troba porteria i segueix sense guanyar en aquest curs, però treu un punt de Montigalà (0-0)