La Vall d’en Bas organitza una anada en bicicleta a l’escola Verntallat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, la Vall d’en Bas ha organitzat avui una anada a l’escola Verntallat amb bicicleta. Paral·lelament, l’Ajuntament també està preparant les ordenances fiscals del 2016, en les que inclourà bonificacions per als conductors de cotxes elèctrics i híbrids.

Amb motiu de la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha promogut avui una anada i tornada a l’escola Verntallat en bicicleta. Aquest matí han organitzat dos grups, que sobre 2/4 de 9 han sortit del Mallol, amb un trajecte de 10 minuts, i de l’antiga estació de Sant Esteve d’en Bas, que durant 30 minuts han seguit la via verda de l’antic carrilet fins arribar al centre escolar. A l’activitat hi han participat 48 nens i nenes, a més de 8 familiars, l’alcalde i alguns regidors.

Seguint amb l’aposta per una mobilitat sostenible, l’equip de Govern de la Vall d’en Bas està preparant bonificacions en l’impost de vhehicles per a veïns que condueixin un cotxe elèctric o híbrid. L’equip de Govern de la Vall d’en Bas espera poder portar a aprovació les noves ordenances fiscals, amb les bonificacions sobre vehicles poc contaminants, el proper ple municipal, que se celebrarà a finals de mes, amb la intenció que s’apliquin a partir del gener del 2016.

 

Notícies relacionades:
– L’ANEGx organitza una bicicletada per reivindicar la unió dels carrils bici d’Olot

x