L’ANEGx organitza una bicicletada per reivindicar la unió dels carrils bici d’Olot

L’Associació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa organitza una biciletada de cares a demà divendres. En aquest recorregut en bicicleta, que sortirà a les 10 del matí de l’aparcament del Parc Nou, es recorreran els trams del carril bici urbà d’Olot per veure’n el seu estat. L’ANEGx organitza aquesta marxa per reivindicar especialment que s’uneixi la xarxa de bici carril d’Olot per fer més còmoda i segura la circulació dels ciclistes.


Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas organitza una anada en bicicleta a l’escola Verntallat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
– Una trentena de ciclistes participen a la primera Bicicletada Musical organitzada per l’Agrupació Ecologista i Naturalista de la Garrotxa