Desenes de vehicles d’ocasió i nous s’exposen al Firalet d’Olot durant tot el cap de setmana

El mercat d’ocasió és un dels que ha repuntat durant els anys de crisi econòmica. En aquesta afirmació hi coincideixen pràcticament tots els responsables dels concessionaris d’Olot que durant tot aquest cap de setmana s’exposen al Firalet en el mercat del vehicle d’ocasió de la Fira de Sant Lluc. Des de primera hora d’aquest dissabte aquest espai firal s’ha convertit en un anar i venir constant de persones. Alguns estan interessats en aprofitar la fira per adquirir un vehicle de l’exposició i d’altres simplement miren com està el mercat. Jordi Comellas del concessionari Nissan i Toyota ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que aquesta és una “finestra molt bona per mostrat al gran públic els vehicles que tenim en estock, més que no vendre, que també”. Al Firalet també hi trobem el Taller Reyes de les Preses, un clàssic en aquest tipus de certamens, que aprofita per vendre alguns dels seus productes. En Josep Reyes explica que “amb la temporada de tardor la motosserra és una de les eines que més es compren” i assegura que la Fira de Sant Lluc és un espai idoni per fer tractes comercials. Els concessionaris seran protagonistes del programa especial que Olot Televisió emetrà aquest diumenge a partir de les 12h en directe des de la plaça Rector Ferrer d’Olot.


Notícies relacionades:
– La fira ramadera de Sant Lluc celebra el seu 700è aniversari en una nova ubicació
– La Fira del Dibuix reuneix 90 pintors i dibuixants d’arreu de Catalunya en el seu 60è. aniversari
– Les Pubilles i els Hereus del 2015 celebren la jornada de convivència prèvia a la proclamació, el proper 14 de novembre

Deixa un comentari