Els castells dels Xerrics i dues colles més han animat la tarda de dissabte al centre d’Olot

En motiu de la Fira de Sant Lluc, els Xerrics han aprofitat per celebrar una jornada castellera, que, com sempre, ha tingut lloc davant de l’església de Sant Esteve d’Olot. Així, durant tot el vespre de dissabte, tres colles han animat el centre: els Xerrics com a amfitrions, els castellers de Figueres i la colla de l’Alt Maresme, que malgrat haver arribat tard per problemes amb l’autobús, ha estat capaç de fer la millor actuació de la seva breu història. Totes tres formacions han carregat castells de 7 pisos i no han tingut moltes dificultats en descarregar-los, ja que en la majoria de casos ho han aconseguit. Ha estat un espectacle que s’ha gaudit intensament i amb un bon ambient de germanor.


– Els Xerrics d’Olot porten el pilar caminat fins al capdamunt de les escales de l’església de Sant Esteve
– Èxit de la diada dels Xerrics, en la que s’han descarregat tots els castells

x