Les Pubilles i els Hereus del 2015 celebren la jornada de convivència prèvia a la proclamació, el proper 14 de novembre

Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i els pobles de la Garrotxa celebren aquest dissabte la jornada de convivència que s’escau, com és tradició, coincidint amb la Fira de Sant Lluc d’Olot. Aquest matí els 56 representants locals i comarcals s’han reunit al Consell Comarcal de la Garrotxa on s’han fet les fotografies oficials i han visitat les instal·lacions de l’ens comarcal, l’administració que uneix a tots els pobles de la comarca. Tot seguit, al voltant de dos quarts d’una del migdia, s’han concentrat a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot per fer-se la fotografia de la fira de Sant Lluc juntament amb Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat. A continuació han visitat els diferents espais de la fira, acompanyats dels tècnics municipals. Al migdia celebraran un dinar de germanor en un restaurant d’Olot, el mateix lloc on faran l’examen de coneixements bàsics de la Garrotxa. Les seves respostes seran enviades als delegats dels pobles i barris perquè tinguin més elements de valoració per poder votar a l’Hereu i la Pubilla d’Olot i de la Garrotxa. La proclamació es farà en el marc d’un sopar el proper 14 de novembre, una festa que serà retransmesa en directe per OLOT TELEVISIÓ.

Notícies relacionades:
– La fira ramadera de Sant Lluc celebra el seu 700è aniversari en una nova ubicació
– ‘Segueix el Fil’ tira endavant omplint de vida i tallers sobre roba el carrer dels Sastres
– Desenes de vehicles d’ocasió i nous s’exposen al Firalet d’Olot durant tot el cap de setmana

x