Prop de vuitanta entitats i associacions s’exhibeixen a la plaça Major d’Olot

Les entitats i associacions d’Olot i la Garrotxa són protagonistes de la Fira de Sant Lluc. La plaça Major de la ciutat és l’espai destinat a les prop de vuitanta entitats que enguany hi participen. Fins aquest diumenge aprofitaran per mostrar als visitants la seva presència al teixit associatiu de la comarca i explicar les activitats que organitzen o promouen. És una bona ocasió, també, per aconseguir nous socis o adherits. La Garrotxa és una de les comarques de Catalunya amb un teixit més important i queda reflectit cada any per Sant Lluc, una ocasió única per exposar-se al públic. Al llarg de tot el cap de setmana l’escenari que s’ha instal·lat a la plaça serà l’epicentre de diferents activitats. Des de Protecció Civil Olot asseguren que “la fira és el marc perfecte per donar-se a conèixer”, diu Xavier Soy, el vicepresident de l’entitat a OLOT TELEVISIÓ. Les entitats seran també les protagonistes del programa especial que Olot Televisió emetrà aquest diumenge a partir de les 12h en directe des de la plaça Rector Ferrer d’Olot.


Notícies relacionades:
– La fira ramadera de Sant Lluc celebra el seu 700è aniversari en una nova ubicació
– La Fira del Dibuix reuneix 90 pintors i dibuixants d’arreu de Catalunya en el seu 60è. aniversari
– Desenes de vehicles d’ocasió i nous s’exposen al Firalet d’Olot durant tot el cap de setmana