La PorkaBirra celebra una exitosa primera edició i apunta a tenir continuïtat

Aprofitant l’avinentesa del nou disseny del setmanari La Comarca, el setmanari i diverses entitats i comerços locals han organitzat la PorkaBirra. Es tracta d’una petita festa musical i gastronòmica que ha animat el vespre de dissabte al puig del Roser.

Si la nova seu de La Comarca ja es va inaugurar al final de l’estiu, aquest cap de setmana s’ha celebrat el nou disseny. El setmanari s’ha associat amb diverses entitats i comerços locals per organitzar la PorkaBirra. La festa ha tingut un toc musical, gràcies al concert de Ton Torné, i també gastronòmic, amb cervesa artesana i entrepans de porchetta, un embotit italià. I vista la bona acollida d’aquesta primera edició de la PorkaBirra, amb tota probabilitat l’esdeveniment tindrà una continuïtat que la farà afegir a la llista d’actes a tenir en compte per Sant Lluc.

 

Notícies relacionades:
– La PorkaBirra, una festa gastronòmica i musical, se celebrarà aquest dissabte al puig del Roser