La Unió Esportiva Olot pateix de valent però aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el València Mestalla (2-0)

L’equip de Rodri s’ha trobat amb una expulsió al minut 10 per al València Mestalla que li podria haver aplanat el camí, però la inferioritat del filial valencianista ha travat el matx i l’Olot ha patit de valent per guanyar. Diego s’ha estrenat en la segona part i Sana ha tancat el matx a la contra en el temps afegit. 


Ja tocava. L’Olot necessitava una victòria com l’aire per guanyar confiança i no enfonsar-se encara més en la classificació, i l’equip de Rodri sabia que ho tindria difícil amb un rival com el València Mestalla de Curro Torres al davant.

En una primera part moguda però ensopida, l’expulsió de Nacho per doble groga ben aviat al minut 10 ha posava costa avall el partit per als garrotxins, però no ha estat fàcil fer-li ocasions a un bon equip rival. Gato ha estat un punyal per banda dreta però no ha xutat en ocasions clau, i l’extrem ha protagonitzat totes les jugades de l’equip en la vessant ofensiva en els primers 45 minuts.

La represa havia de servir per posar-se les piles, no valia l’empat, i Rodri ha donat entrada a Dieguito per Uri Santos. Entre ell i Perea l’atac ha millorat i s’han vist bones ocasions, fins que una bona carrera de Gato ha servit perquè Dieguito s’estrenés amb la samarreta de l’Olot. El davanter l’ha ficat a dins amb el cap en la primera que ha tingut clara.

El gol ha alleujat a un conjunt olotí que no ha estat tant fi en la possessió com de costum, i llavors han aparegut els nervis clàssics dels equips necessitats, amb arribades perilloses per al rival i amb una pressió que li ha passat factura a l’equip. El València s’ha llançat a l’atac i l’Olot, en una contra magistral d’un inspirat Gato, ha sentenciat amb una rematada de Sana.

La victòria ha estat vital per a un estadi i un equip que necessitaven els tres punts per guanyar confiança i treure el cap després de 8 partits de lliga sense endur-se els tres punts. Un inici de campionat complicat i una victòria més que necessària per a l’Olot, que ha d’aconseguir escalar posicions en els propers partits.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot s’enfrontarà al València Mestalla per aconseguir la primera victòria de la temporada
– La Unió Esportiva Olot segueix sense guanyar aquesta temporada tot i avançar-se a Son Malferit, i empata davant l’Atlètic Balears (1-1)
– La Unió Esportiva Olot fa un bon partit davant del CE Sabadell (1-1), però no està fi de cara a porteria i continua sense trobar el camí del triomf