Prop de 180 persones del Principat i la Catalunya Nord participen a la 12a. Trobada de Puntaires d’Òmnium

Prop de 180 puntaires del Principat i la Catalunya Nord han participat aquest diumenge a la 12a. Trobada de Puntaires d’Òmnium Cultural Garrotxa, que ha coincidit amb la celebració de la Fira de Sant Lluc. Tot i que en un primer moment s’hanvia plantejat que se celebrés pels carrers del Nucli Antic d’Olot, l’amenaça de pluja ha fet que s’hagi emplaçat a l’Hospici d’Olot.

Fins a la trobada s’hi han aplegat puntaires de tot el Principat, des de la localitat de Reus fins a les comarques de Girona. També hi ha hagut representació de la Catalunya Nord, com per exemple un grup de puntaires del Rosselló. L’objectiu de la Trobada de Puntaires d’Òmnium Garrotxa és el de conservar una tradició pròpia de Catalunya com és la punta de coixí.

x