Els Bombers donen per finalitzada la recerca del boletaire desaparegut a Sales de Llierca per falta d’indicis

Els Bombers han donat per finalitzada la recerca del boletaire que dijous passat va desaparèixer a Sales de Llierca. Avui, quart dia de recerca, els cossos d’emergència tampoc han trobat cap indici que els condueixi fins al desaparegut. Aquesta falta de pistes ha fet prendre aquesta decisió. Es tracta d’un home de 70 anys, veí del Pla de l’Estany. Els Bombers han explicat a OLOT TELEVISIÓ que no es reprendrà la recerca a menys que algú faciliti informació sobre la seva localització.

Una recerca complicada

La recerca va començar dijous de la setmana passada una mica abans de les vuit del vespre (19:57), quan els cossos d’emergència van rebre l’avís de la desaparició del boletaire. Segons els Bombers, l’home s’hauria extraviat en separar-se del seu company i perdre el contacte mentre feien aquesta activitat en una zona boscosa del Torrent de l’Orri.

Durant tots aquests dies l’ampli dispositiu ha pentinat diferents punts que estan propers a la zona on va desaparèixer. És el cas del Coll de Jou, Sant Grau d’Entreperes, la Serra de Sant Grau, la Serra del Cucut i la zona de Coll de Jou. Ara bé, tot i els esforços no s’ha aconseguit localitzar l’home.

Aquest dilluns el dispositiu de recerca ha sortit per última vegada i estava format per 11 dotacions dels Bombers, amb efectius del Grup d’Actuacions Especials, els GRAE, el Grup Caní de Recerca, GCR, i el Grup d’Emergències Mèdiques, GEM. A més de 3 dotacions dels Mossos d’Esquadra, la Unitat d’Intervenció de Muntanya, una unitat canina i una de seguretat ciutadana a més del Cos d’Agents Rurals i voluntaris.

Els Bombers de la Generalitat aprofiten aquest cas per recordar la importància de tenir en compte els consells alhora de sortir a buscar bolets.

 

Notícies relacionades:
– A les 7 del matí s’han reprès les tasques de recerca del boletaire perdut a Sales de Llierca
– Els Bombers i els Mossos seguiran treballant fins la matinada en la recerca del boletaire desaparegut a l’Alta Garrotxa
– Continua la recerca d’un boletaire desaparegut des d’aquest dijous a Sales de Llierca