L’Ajuntament d’Olot deixa la porta oberta que el 18 d’octubre del 2017 sigui festiu

Que el 18 d’octubre, per Sant Lluc, sigui festiu o no és un debat molt estès que mai fins ara havia trobat una escletxa. La fira d’aquest any s’ha escaigut en diumenge, per tant en festiu, i això ha propiciat que se’n torni a parlar. A diferència dels últims anys aquest cop hi ha la possibilitat que l’any vinent el dia de Sant Lluc sigui un dels dos festius anuals d’Olot. Va ser ahir durant el programa especial que OLOT TELEVISIÓ va dediciar a la Fira de Sant Lluc quan el president del Patronat de la fira del Dibuix, Marian Vayreda, va explicar obertament que “a dia d’avui el 18 d’octubre no és festiu perquè la gent d’Olot prefereix gastar els dos festius per les Festes del Tura”. Quan el programa va traslladar la pregunta al regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, aquest no es va tancar en banda dient que de cara el 2017 “hi ha una petita oportunitat, perquè les festes cauran en cap de setmana i es podria provar” però va deixar clar que aquest debat “l’ha de plantejar la comissió de festes”.

Notícies relacionades:
– La programació especial de la Fira de Sant Lluc d’Olot Televisió d’aquest diumenge aconsegueix un 15% de quota de pantalla del dia

Deixa un comentari