Més infraestructures, diversificar l’oferta i equilibrar l’afluència, la recepta del conseller Felip Puig per evitar la massificació de visitants a la Garrotxa

En dos caps de setmana la Garrotxa ha rebut una afluència de turisme i visitants important i això ha reobert el debat sobre la congestió d’alguns espais. Fa uns dies ho abordàvem a fons a Les Notícies i aquest cap de setmana li hem preguntat al conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. En declaracions a OLOT TELEVISIÓ el conseller assegura que aquesta situació posa en evidència tres coses; reconeix que “falten algunes infraestructures que facilitin la mobilitat”, però també que “la Garrotxa no és només la Fageda i el Croscat, té molts altres valors i que cal desconcentrar, fent una oferta turística per diversificar els punts d’atracció”. Finalment Puig ha dit que “en la mesura que apostem per la qualitat això ens permet equilibrar millor l’afluència dels turistes” i s’ha referit a noves apostes empresarials de la comarca.

Notícies relacionades:
– L’alcalde de Santa Pau demana al sector turístic de la Garrotxa que promocioni més el servei d’autobús ampliat des d’Olot
– L’afluència de visitants a la Fageda genera aglomeració de cotxes estacionats fins a la urbanització de Can Blanc de Santa Pau