L’Associació Protectora Terra Viva no disposa de l’espai suficient per acollir els gats de carrer que els hi porten

L’entitat protectora Terra Viva té un problema amb els gats abandonats: custodien el doble d’exemplars dels que poden acollir, i no disposen de les eines necessàries per atendre’ls. Demanen als propietaris que esterilitzin els seus exemplars tal i com fan ells, i que no es portin més gats de carrer a la protectora perquè no tenen l’espai suficient. També volen conscienciar a la societat que enverinar no és la solució, perquè a banda de fer patir als gats i ser un delicte penal, no permet reduir els exemplars de les colònies.


Notícies relacionades:
– Castellfollit impulsarà la creació de dues zones d’alimentació fora del nucli urbà per reduir la presència de gats de carrer al municipi
– Troben gats enverinats a Castellfollit de la Roca

Deixa un comentari