Els Bombers rescaten en vida el boletaire perdut dijous a Sales de Llierca

Els Bombers de la Generalitat han rescatat en vida la matinada de dimecres el boletaire perdut a Sales de Llierca dijous de la darrera setmana. La recerca, que s’havia suspès aquest dilluns, s’ha reprès als volts de la mitjanit després que la família de l’home notifiqués que havien sentit veus en una zona a tocar del torrent de l’Orri. D’aquesta manera, i donada l’existència de nous indicis, 5 dotacions dels Bombers han participat en el dispositiu de recerca, en què a més dels familiars també hi havia voluntaris. L’home, de 70 anys i veí de Banyoles, ha estat localitzat en un petit barranc a tocar del torrent, en una zona coneguda com la Font de la Vorada.

Membres del Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers de la Generalitat han fet una primera valoració de l’home, que presentava clars símptomes d’hipotèrmia i estava en un estat de semiconsciència. Després d’aïllar-lo del fred, amb una manta, un barret i un sac, l’han carregat en una llitera per poder-lo treure de la zona on es trobava. Un cop a la pista més propera, el boletaire ha estat introduït en una ambulància, que l’ha evacuat a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

bombers 1

bombers sales 2

Notícies relacionades:

Els Bombers donen per finalitzada la recerca del boletaire desaparegut a Sales de Llierca per falta d’indicis

Els Bombers i els Mossos seguiran treballant fins la matinada en la recerca del boletaire desaparegut a l’Alta Garrotxa

 

x