Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte de la Garrotxa del proper mes de novembre

Gran_Recapte_Garrotxa

El proper dissabte 28 de novembre es durà a terme el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa. Un any més la iniciativa l’organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu.

L’organització necessita voluntaris per a aquestes jornades. En total, unes dues-centes persones que puguin dedicar unes hores a la iniciativa solidària. Des del Gran Recapte es deixa clar que tothom hi pot participar.

Només cal accedir i omplir el formulari a l’espai dedicat al Gran Recapte que es pot trobar a la pàgina web del Consorci d’Acció Social abans del 9 de novembre. Les persones que s’ofereixin com a col·laboradores es distribuiran entre els diferents supermercats d’Olot que participaran de la jornada i ajudaran en el transport de productes o bé es situaran al Centre de Distribució d’Aliments on és previst que es traslladin tots els productes que es vagin recollint.

 

 

x